Bliv medlem af koret

Oprettet den

KEFAS øver mandage aftener kl. 19 – 22 på 5. sal i Jerusalemskirken ved Nyboder (gå ind i gården på højre side og op ad trappen til 5. sal). En øvelse består af opvarmning, forskellige rytmiske øvelser, stemmeundervisning, og indstudering af sange. I løbet af aftenen vil der være en kort andagt med bøn og en kaffepause med hyggeligt samvær.

Det koster 850,- pr. halve år at være medlem af KEFAS. For dette får du sangtræning af Jacob Asmussen, logi i Jerusalemskirken, masser af koncerter, mulighed for korrejser i ind- og udland, og ikke mindst det mest fantastiske samvær med dejlige mennesker.

KEFAS er seriøs omkring det trosmæssige budskab og det tekniske udtryk. Derfor er det vigtigt, at man som sanger prioriterer koret og kommer til øvelse om mandagen og deltager i koncerterne.

Læs evt mere om koret her og om hvordan det er at tage på tur med Kefas her: Jyllandsturné med gospel, køjesenge og lakridser

KEFAS har mange kontakter i USA og England. Fra tid til anden har vi besøg, som her, hvor vores gode ven Solomon Facey kikkede forbi en prøve i oktober 2016: Jesus is real

KEFAS holder som udgangspunkt optagelsesprøve to gange om året. Hvis du ønsker at deltage, bedes du kontakte korets formand, som vil sende dig en mail med et skema, som du skal returnere i udfyldt form for at være tilmeldt optagelsesprøven. Du vil herefter få en dato og et tidspunkt for prøven.

Henvendelse om optagelse:  via nedenstående formular. Skriv gerne lidt om dig selv og din korerfaring.

Interesseret i medlemsskab:
* skal udfyldes